Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Seriali "Si ta quaj kete dashuri", Arnav merr me zor Khushin per ne shtepi, ja cfare ndodh neser...


Kushi shikon Arnavin dhe menjëherë shkon te fshihet ne grupin e njerëzve. Ai i bertet kushit te ndaloje me këto drama njerëzit shokohen nga të bertiturat e Arnavit.Kushi i thotë qe nuk do te shkoje me të ai i thot po serdhe vetë do te mar me forcë.Njerezit qe ndodhen aty shkojn ta ndihmojn Kushin por Arnav u thotë që është gruaja ime e mer Kushin në krah dhe nisen për ne shtepi.Ne deren e shtëpisë Arnavi kap Kushin prej dore, ajo ia heq doren por ai ia kap me force dhe i thot nuk duhet të ngjallim dyshime dhe as te shqetesojm Anxhalin.Ata i bien derës Manorama hap derën dhe habitet kur i shikon prej dore gjitha ashtu i shikon me neveri. Akash mer pajalin Halla dhe Garima qajnë per pajalin.Akash i thot Shashit qe do bej cmos qe Kushin ta pranojn ne familje. Garima i jep Pajalit sendet e saj dhe te Kushit.Anxhali shkon tek Kushi per ti then dicka por Manorama e nderpret dhe fillon të tallet.Kushi vazhdon akoma te kërkoj të verteten nga Arnav.Ai vazhdimisht i thot qe e bera per të vuajtur ti.Kushi e ka zemren te copëtuar , sepse te gjithe i kerkojn nje përgjigje por ajo nuk di ç'të thotë sepse ajo nuk ka një përgjigje per vete. Pajal dhe Kushi shkojn të gatuajen.Kushi ben xhalebi.Ajo gjithashtu di se Arnav nuk i ha embelsirat.Manorama është e shqetësuar mos nuk ngelet aspak ushqim për të mendon se familja do ta mbaroj të gjithë.

Keshilla