Loading...
Home » » Seriali "Nene" Shule vihet ne kerkim te Melekut, ja cfare do te ndodhe neser....

Seriali "Nene" Shule vihet ne kerkim te Melekut, ja cfare do te ndodhe neser....Zejnep dhe Turna do të kalojnë natën në shtëpinë e Gonul, ndërkohë Ali do të ofrojë strehim për Sulen.
 Situata e rënduar në shtëpi për largimin e Zejnep, do të vërë përballë njëra tjetrës dy motrat e kësaj të fundit. Përse Sule do të debatojë me Aliun?
 Zejnep merr gjithë mbështetjen nga Duru, njëra nga motrat e saj.
Gonul injoron situatën e saj shëndetësore, duke u përpjekur të qëndrojë gjithnjë e më shumë pranë Zejnep.
E gjetur e vetme,Sule vihet në kërkim për ndonjë informacion të mundshëm në shtëpinë e Aliut.
A do të mundet ajo të gjejë diçka me rëndësi?
Xhengiz telefonon Sulen. Kush do të bëhet dëshmitar i bisedës?
Share this article :

Lexoni Me Shume