Se Shpejti nje Personazh i ri do vij ne Serialin "Si ta Quaj kete Dashuri?" (Foto)Ja pse Mamaja e Arnav beri Vetvrasje!


  • Ky personazhi vjen se shpejti ne serial dhe ka rolin e Dadi pra gjyshes dhe kjo eshte gjyshja e Arnavit dhe Anxhalit (mamaja e babait). Ajo i braktisi pas vdekjes se të dy prindërve te tyre.
  • Ajo papritmas shfaqet ne familjen Raizada dhe eshte shume negative.Ajo nuk e pelqen Kushin sepse eshte e varfer dhe nuk vjen nga nje klas i lartë.Ajo gjithashtu mbeshtet Shamin edhe pse ai i ka tradhtuar shume here te gjithë.Ajo e di se cfarë ka te beje Garima (mamaja e Kushit dhe Pajalit) me te kaluaren e Arnav .
  • Per te gjithë ju qe nuk e dini babai i Arnavit tradhtonte bashkshorten me Garimen dhe prandaj mamaja e ASR kreu vetëvrasje.Dadi i di te gjitha keto dhe i thote diten qe Arnav dhe Kushi martohen para te gjithve.Arnav nuk e duron dot ate dhe i thote te dalë nga shtepia e tyre.Ajo do te futet nga seriali nga ep 250+.. JU LUTEM KLIKONI MBI REKLAMA POSHTE
Powered by Blogger.