"Si ta Quaj Kete Dashuri " Permbledhje per ne shtator e me vone...


Arnavi eshte zene me kushin sps arnav mendon se kushi nuk e do nga nje perqafim qe beri kushi me sham dhe e detyroi kushin te martohej me te.Pikerisht ate dite qe sham e detyroi kushin per perqafim dhe arnavi e pa aksidentalisht pikerisht ate dite kishte menduar qe arnavi ti propozonte kushit per martese.Por ai i tha kushit te martohej me te sps do prishte martesen e pajal dhe akash.arnav mori nje vendim te tille sps mendonte se kushi nuk e donte arnavin.
Arnavi eshte zene me kushin sps arnav mendon se kushi nuk e do nga nje perqafim qe beri kushi me sham dhe e detyroi kushin te martohej me te.Pikerisht ate dite qe sham e detyroi kushin per perqafim dhe arnavi e pa aksidentalisht pikerisht ate dite kishte menduar qe arnavi ti propozonte kushit per martese.Por ai i tha kushit te martohej me te sps do prishte martesen e pajal dhe akash.arnav mori nje vendim te tille sps mendonte se kushi nuk e donte arnavin.Kushi e pavetedijshme per arsyen e marteses se tyre perballet me shume pengesa:keqtrajtimet e arnavit,braktisja e dy familjeve dhe megjithate ata deklarojne se e urrejne njeri tjetrin.Shume muaj pas martese gjar nje lutjeje Arnav zbulon Kushin arsyen e vertet per tu martuar dhe e fyen ate duke i then se ajo nuk ka karakter.Kushi tregon te verteten per lidhjen me Shamin por ai nuk e beson..Sa vijne ndnjenjat e Arnavit dhe Kushit shtohen per njeri tjetrin.Arnav do shkoj ne nje udhetim ne Londer mire po Arnavin e rrembejne dhe kushi e kupton ateđŸ˜ČđŸ˜Č😓.Me pas kushi merr guxim te gjej arnavin dhe e gjen Arnavin dhe aty ndodh nje moment romantik midis kushit dhe arnavit. NK kupton qe kushi do arnavin dhe arnavi kushin dhe heq dore nga dashuria e tij per kushin.😊😉Arnav e kupton qe sham e do kushin.Si fillim arav nuk reagon por me pas mblidhet e gjithe familja dhe i tregon te gjitha.Anxhali i kupton te gjitha mashtrimet e sham dhe e heq varsen qe cdokush e ve kur martohet ne indi dhe Anxhali eshte e deshperuar.Edhe mardheniet e Khushit me Arnavin dhe dy familjet e tyre rregullon.Por Kushi dhe Arnav do hasin edhe shume probleme te tjera megjithate nje fund i lumtur do i trokase.
Powered by Blogger.