NENE – EPISODI 13 - Sule dhe Xhengiz gjenden ende në komisariat Ja cfare do te ndodhe neser


Sule dhe Xhengiz gjenden ende në komisariat.
Zejnep vihet në kërkim të Turnës. E dëshpëruar ajo kërkon ndihmën e Gonul ndërkohë që kujton mënyrën se si Turna u nda prej saj.

Ketu keni mundesi te beheni fans ne faqen e Serialit kliko https://www.facebook.com/anneshqip/

Të dyja sëbashku do të shkojnë kudo ku kanë qënë edhe më parë me Turnën.
Ali është dyshues ndaj Gonul. Çfarë do të zbulojë ai për të?
Zejnep vjen në zyrën e Aliut duke kërkuar ndihmë prej tij. Edhe Sule vjen për të njëjtën arsye te Aliu. A do të përballen ato me njëra-tjetrën?
Turna gjendet e vetme. Policia e dikton. Çfarë do të ndodhë tashmë me të?
Powered by Blogger.