NENE – EPISODI 12 Ja Cfare do te ndodhe neser


Turna është e tronditur pas telefonatës së marrë. A do të mundet ajo të tregojë arsyen e shqetësimeve të saj?
Sule është gjithnjë më e bindur se pas zhdukjes së Melek qëndron Zejnep.
Dyshimet e shtuara të familjarëve të saj, do e mbërthejnë Zejnep. Si do të reagojë ajo përballë pyetjeve të tyre?
Xhahide përpiqet të qëndrojë pranë Zejnep. A do të mundet ajo të pranojë të vërtetën?
Sule përfundon në komisariat.
Turna kupton se ka shkaktuar shqetësime mes Zejnep dhe familjes së saj.
Ajo merr një vendim të papritur, duke lënë pas një letër.
Powered by Blogger.