“Menekshe dhe Halili”, shikoni si duket sot aktorja kryesore e serialit

20156_12
“Menekshe dhe Halil” ishte një ndër serialet turke më të diskutuara dhe më të shikuara. Në këtë serial flitej për Menekshen e cila u dashurua me Halilin si dhe për vështirësite që ata kanë kaluan për të mbrojtur dashurinë e tyre.
Në kohën kur luante Menekshen, aktorja turke Sedef Avci pati kulmin e karrierës së saj pasi ai serial pati shumë sukses.
Sedef Avci tani është në moshën 35-vjeçare dhe duket tejet bukur.

Powered by Blogger.