"I Infiltruari" Episodi 20 Ja Cfare Do te Ndodhe Sonte

Fotografia e Te Infiltruarit - Klan Plus
"I Infiltruari" sot ora 20:30 në Klan Plus.
Mert sheh mamanë e kolegut të tij në zi dhe ndihet keq.
Melek sheh sërish emrin “dashuria ime” në telefonin e Sarp. Kush do të përgjigjet nga ana tjetër?
Jusuf i rrëfen Sarp se Eilem ka botuar një artikull mbi tutorin e fëmijëve në rrugë. Kush do të kërënojë Eilem lidhur me artikullin e botuar?
Dyshues ndaj situatës, Sarp ndjek Mert. Të dy vëllezërit fillojnë të zihen me njëri tjetrin fillimish duke nxjerrë armët dhe më tej duke goditur me grushta.
Fusun i gjen ata të gjakosur dhe i qorton sikurse bënte kur ishin fëmijë.
Dikush kërcënon Xhelalin në këmbim të parave.
Sarp takohet me Eilem dhe merr një adresë prej saj.
Cila është marrëdhënia mes Jeshim dhe Davut?

Powered by Blogger.