Armela E BB Çmend Opinionin, Tregon Se I Janë Ofruar 10 Mijë Euro Për Një Natë (Foto)Si brenda, ashtu edhe jashtë shtëpisë, Armela vazhdon të jetë një nga personazhet më të komentuar përsa i përket jetës së saj personale.
Ajo shpesh provokon ndjekësit e saj në Instagram me foto të nxehta dhe padyshim që ka edhe nga ata persona që mund t’i ofrojnë para për të kaluar një natë me të.
Armela ishte e ftuar në emisionin “Oktapod” moderuar nga Turjan Hyska, i cili e pyeti mbi këto favore intime nga persona të ndryshëm kundrejt parave.
Kërkesat ishin të shumta sipas Armelës dhe pasi Turi e pyeti nëse shifra më e lartë e ofruar i kapte 10 mijë euro, “Aty, aty”, ishte përgjigja e saj.
Powered by Blogger.