U përfol se bënte punë të pista, shpërthen Fjorentina


Disa portale shqiptare kanë shkruajtur sot se Fjorentina gjatë qëndrimit në Francë ka bërë punë të pista. Pas këtyre lajmeve ish-banorja ka shpërthyer me një postim ku sqaron ndjekësit se në Francë ka qëndruar tek kushërira e saj e martuar dhe ka qënë ajo që i ka dhënë dhuratat.
"Të jetosh jashtë shtetit 3 muaj nuk do të thotë që shkon, jeton dhe punon punë të pista por njerëzit kanë dhe familjarë nëpër vende të botës. Kushdo që ka shkruajtur që unë kam jetuar në Francë dhe kam punuar punë të pista do të mbajë pasojat përsipër. M
os flisni kot kur nuk e dini jetën e tjetrit si është jashtë. Ju si gazetë që shpikni lajme për të marrë dy like më shumë të keni turp që hidhni baltë në figurën e dikujt që se njihni.
Sa për informacion, kjo është kushërira ime që jeton në Francë, madje e martuar dhe jeton shumë e lumtur andej. Madje të gjithë dhuratat i kam nga ajo kështu që rrini të qetë”, shkruan ish-banorja.

Powered by Blogger.