Sanaya Irani: Roli i Kushit është i preferuar im, ja arsyeja pse......

E ëmbël, e talentuara dhe bukuroshja Sanaya Irani së fundmi ka dhënë një intervistë shumë të sinqertë ku ka zbuluar edhe rolin e saj të preferuar.
"Roli i Kushit ka qenë i preferuar im", u shpreh aktorja. Por ka një arsye për këtë.
"Arsyeja është sepse karakteri i Kushit është plot jetë dhe ajo bën gjithçka. Kushi nuk kishte limite dhe ishte shumë e qeshur. E kam luajtur me shumë qejf rolin e Kushit dhe mbetet roli im i preferuar", tha aktorja.

Powered by Blogger.