Përdorni këto 2 përbërës natyral dhe do të shpëtoni nga thonjtë e sëmurë dhe me infeksione!

Përdorni këto 2 përbërës natyral dhe do të shpëtoni nga thonjtë e sëmurë dhe me infeksione!


Infeksionet e kërpudhave mund të shfaqen kudo në trup, zakonisht tek thonjtë ose në lëkurën poshtë tyre.
Sipas Akademisë Amerikane të Dermatologjisë, infeksionet e kërpudhave sulmojnë më së shumti thonjtë në kohën kur këmbët janë bllokuar vazhdimisht në këpucë dhe brenda është një mjedis i ngrohtë dhe i mbyllur, pra i përsosur për bakteriet. Kërpudhat ekzistojnë brenda dhe jashtë trupit së bashku me bakteriet. Kur një kërpudhë fillon të rritet gjithnjë e më shumë, ju prekeni nga infeksionet. Ne sot do t’ju tregojmë një recetë për të shëruar dhe parandaluar infeksionet e thonjve.
Përbërësit:
4-5 lugë sodë buke;
1 filxhan me uthull molle;
Ujë;
Peshqir;
Përgatitja:
Hidhni një filxhan me uthull molle në ujë dhe lërini këmbët të qëndrojnë për 15 minuta. Më pas fshijini me një peshqir dhe në ujë hidhni sodë buke. Lërini sërish këmbët tuaja të qëndrojnë për 15 minuta. Përsëriteni këtë proces 2 herë në ditë dhe rezultatet do të jenë fantastike. 
Powered by Blogger.