Pas ndarjes nga Fjorentina, Olsi bën veprimin e papritur!(Foto)

Pas ndarjes nga Fjorentina, Olsi ka marrë një vendim shumë të rëndësishëm dhe njëkohësisht të papritur.
Ish-banori i ka shtuar edhe një tjetër tatuazh trupit të tij. Olsi ka shkruar në pjesën e barkut: “El Machico”, një nga shprehjet që përdor shpesh për të karakterizuar veten. 
Pasioni i Olsit për tatuazhet dihet pasi ai ka shumë të tillë, por vendimi për të bërë një tjetër fill pas ndarjes nga Fjorentina, erdhi papritur duke habitur edhe ndjekësit e tij.

Powered by Blogger.