Mos prisni kot. Nuk ka Big Brother 10

Mos prisni kot. Nuk ka Big Brother 10

Mos prisni për edicionin e 10 të Big Brother sepse nuk do të ketë një të tillë...
Sipas Blitz, Big Brother nuk do të rikthehet vitin që vjen me një edicion të ri. Fansat e këtij reality show duket se duhet të presin gjatë për edicionin e 10.
Megjithatë duket se kjo nuk do jetë një ndërprerje definitive pasi kështu ndodhi edhe dy vite më parë përpara se të fillonte Big Brother 9.
Me siguri publikut do i mungojnë të shtunat mbrëma me Arbanën dhe banorët.
Powered by Blogger.