Mami Armelës së BB pozon me bikini, i merr të gjithë vëmendjen të bijës(FOTO)

Pas pjesëmarrjes së saj në Big Brother, nuk mori famë vetëm Armela por edhe mami i saj. Eglantina dha disa herë intervista për vajzën e saj dhe u komentua shumë nga mediat.
Por sot ajo i ka "vjedhur" sërish vëmendjen të bijës duke postuar disa foto ku shfaqet shumë në formë.
Por gjithashtu vëmendje i ka dhënë edhe e bija. Armela ka postuar në Instagramin e saj një foto të mamasë duke shkruajtur: "Po i jap mamit pak vëmendje".

Powered by Blogger.