Lidhja e Dilarës së 'Fate të kryqëzuara' me shqiptarin mafioz


Aktorja Ebru Ozkan e njohur si Dilara nga seriali "Fate të kryqëzuara" është komplimentuar shpesh për elegancën, finesën dhe personalitetin e veçantë, por ajo çfarë bën më shumë përshtypje në biografinë e saj është lidhja disa vjeçare e më pas martesa me shqiptarin.
Vitin e kaluar, aktorja u martua me aktorin Ertan Shabani, shqiptari i lindur në Maqedoni me një karrierë të suksesshme në Turqi.
Mediat turke e kanë quajtur Ertanin "mafioz" përsa i përket lidhjeve të dashurisë pasi i ka mbajtur gjithnjë të fshehta, ndryshe nga Dilara e cila ka pasur dy histori dashurie që kanë dështuar.

Powered by Blogger.