Këtë që bën Benardi i BB nuk do ta bënte asnjë mashkull shqiptar....Foto

Xheni dhe Benardi ishin një nga çiftet më të dashur të Big Brother të cilët edhe e sot vazhdojnë lidhjen e tyre. 
Sot ata kanë vendosur të relaksohen duke shkuar në bregdet nga ku kanë postuar foto ku shfaqen shumë të dashuruar.
Në një prej fotove të postuar nga Xheni në Instastory shihet se Benardi i ka bërë një gërshet.
"Super", shkruan ajo duke treguar veprimin e partnerit të saj, një veprim që jo të gjithë djemtë do e bënin, me justifikimin se nuk dinë të bëjnë gërshet.


Powered by Blogger.