Këngëtarja shqiptare shfaq pëlqim për Olsin e BB


Pas daljes nga Big Brother, banorët marrin shumë famë dhe kanë vëmendjen e mediave për një kohë të gjatë. Ata arrijnë të kenë jo vetëm fansa, por edhe të njihen nga VIP-at. Siç ka ndodhur me Olsin të cilin e ndjekin shumë personazhe VIP në Instagram, por njëra prej tyre e ka shfaqur pëlqimin hapur.
Bëhet fjalë për Zaimina Vasjarin e cila pëlqen pothuajse çdo foto të ish-banorit.
Nuk dihet nëse mes tyre ka një miqësi apo thjesht Zaimina ka pëlqyer Olsin si konkurrent të Big Brother.

Powered by Blogger.