Ju kujtohet Zein tek Kloni? Nuk do ta besoni sa seksi duket sot


Nëse e keni ndjekur serialin "Kloni" me siguri e mbani mend bashkëshortin e dytë të Zhades, Zein.
Luciano Lebelson Szafir sot është 48 vjeç, është i martua dhe ka dy fëmijë të vegjël Sasha dhe David.
Luciano vazhdon profesionin si aktor dhe gjithashtu merret edhe me biznese.
Ndonëse tek "Kloni" kishte një pamje misterioze, në realitet aktori ka një pamje krejt tjetër dhe është cilësuar shpesh si aktori më seksi i telenovelave.

Powered by Blogger.