Ish-banoret e Big Brother ndryshojnë tërësisht pamjen


Katerina, Dona dhe Kleodiana janë tre nga banoret e edicionit të 9 të të Big Brother të cilat u komentuan shumë edhe pas daljes nga shtëpia. Por këtë herë ish-banoret kanë bërë diçka të përbashkët duke ndryshuar tërësisht pamjen.
Katerina ka vendosur extension biond duke marrë një pamje krejt tjetër në fytyrë dhe duhet të themi se flokët e gjata i shkojnë shumë.
Ndërsa Dona është bërë rebele me kokën e mbushura plot gërsheta. Një stil ndryshe për ish-banoren të cilën e kemi parë gjithmonë me flokët bionde të shkurta.
Edhe Kleodiana ka bërë një ndryshim në pamje duke i prerë flokët shkurt dhe duke i lyer ngjyrë hiri./Albtvhd.Com
Powered by Blogger.