Fotinia i gjuan me shpullë Danjelit, çfarë ndodhi mes çiftit? (Video)

Fotinia dhe Danjeli janë një nga çiftet më dashur për publikun të cilët i kanë ndjekur që në hapat e para të lidhjes së tyre. 
Mirëpo, ju kujtohet video kur Fotinia i punoi rreng Danjelit duke e hedhur në pishinë? Epo edhe Danjeli ka marrë hak.
Ata kanë postuar një video ditën e sotme ku Danjeli tremb Fotininë sapo ajo hyn në shtëpi.
Fotinia tepër e trembur i gjuan me shpullë Danjelit dhe i thotë: "Idjot" duke u larguar./
Powered by Blogger.