Fajtor apo engjëj? Si mund t’i quash fëmijët në raste të tilla (Foto)Të gjithë prindërit e dinë se të kesh një fëmijë në shtëpi do të thotë t’i thuash lamtumirë një shtëpie të pastër dhe të përkryer.
Të vegjëlit kanë një aftësi mahnitëse për të bërë kërdinë në vetëm pak minuta- siç dëshmohet në këto fotografi të shkrepura nga vetë prindërit. Mure të ngjyrosura, iPod të bllokuar, tualete të mbushura me flluska.
Këto nuk janë asgjë krahasuar me këtë vajzën që ka prerë paratë për një projekt në shkollë apo bukuroshen tjetër e cila ka lënë një shënim tek makina e babait.
Disa nga këto vepra kanë një kosto shumë të madhe për prindërit, perveç se orëve të gjata pastrimi. Në këto foto po ju sjellim fajtorët, por për hir të së vërtetës më tepër se të tillë ata duken shumë ëngjëllor.

Powered by Blogger.