E mbani mend Menekshen e Halilit? Shihni sa seksi duket sot


Menekshe dhe Halili ka qenë një nga serialet turk më të ndjekur jo vetëm në Shqipëri, por në shumë vende europiane. Ndërsa aktorin kryesor Kivanç Tatlitug e kemi ndjekur hap pas hapi me serialet e reja, aktorja tjetër kryesore që luante rolin e Menekshes sikur u zhduk.
Ndonëse në film luante rolin e një vajze nga fshati, në realitet aktorja është shumë seksi dhe elegante.
Sedef Avci vazhdon jetën e saj por jashtë filmave. Me lindjen e djalit ajo e ka lënë pas dore aktrimin dhe po shijon jetën familjare.

Powered by Blogger.