Danjel dhe Fotinia më të lumtur se kurrë, në pritje të..........

Çifti i preferuar i publikut, Danjel dhe Fotini po shijojnë muajin e mjaltit në një resort në Turqi, pushime që iu dhuruan nga Top Channel ditën e dasmës. Por edhe pse me pushime, ata nuk i kanë harruar fansat dhe kanë bërë një video live.
Gjatë komunikimit me fansat ata kanë zbuluar se janë në pritje të një ceremonie të rëndësishme pasi do bëjnë një tjetër dasmë të madhe. 
Çifti kanë zgjedhur muajin nëntor për të organizuar dasmën ku me shumë gjasa do të shohim shumë nga banorët e Big Brother 9.

Powered by Blogger.