Danjel dhe Fotini nisin muajin e mjaltit, ja ku ndodhet çifti


Ndonëse u martuan 2 muaj më parë, Danjel dhe Fotini kanë vendosur që ta shijojnë muajin e mjaltit jo menjëherë pas daljes nga Big Brother, por këtë muaj pasi kanë marrë veten dhe janë ç’mallur me familjarët.
Çifti ndodhen në një resort në Turqi, pushime të cilat iu dhuruan pas martesës nga Big Brother.
Ata kanë postuar disa foto nga pushimet në Instastory ku shfaqen shumë të lumtur dhe na tregojnë pamje nga vendi përrallor.

Powered by Blogger.