Çfarë ka ndodhur me Ejonën dhe Ademin e BB9?.

Një nga çiftet më interesantë të Big Brother 9 kanë qenë Ejona dhe Ademi. Historia e tyre dhe jeta e vështirë bënë që të komentoheshin shumë gjatë qëndrimit në shtëpi. Madje ata realizuan ëndrrën e tyre duke u martuar në Big Brother.
Pas daljes nuk u fol shumë për çiftin ndryshe nga shumica e banorëve të tjerë të cilët tashmë janë bërë të famshëm.
Atëherë çfarë ka ndodhur me Ejonën dhe Ademin?
Çifti prej disa kohësh shihen shumë të lumtur, kanë bërë pushime me djalin dhe po vazhdojnë jetesën normalisht.
Më poshtë ju sjellim disa foto të çiftit nga pushimet.

Powered by Blogger.