Ai e la por ajo se lë të qetë, ja si zihet Fjorentina me femrat për Olsin


Ndarja e Olsit dhe Fjorentinës ishte një nga ndarjet më të bujshme të Big Brother. Ky reality show ka bashkuar shumë çifte e pas daljes shumë prej tyre janë ndarë por vetëm ndarja e Olsit dhe Fjorentinës mori vëmendje shumë të madhe mediatike. 
Megjithatë edhe pas ndarjes, duket se Fjorentina nuk i ndahet dot Olsit. Ndërsa ai doli në video live ditën e sotme, edhe Fjorentina po e ndiqte.
Por ish-banorja nuk po i duronte dot komentet negative që shkruanin për të, tek live i Olsit dhe filloi t'i kthehej kundër një vajze që komente se Fjori nuk bën për Olsin.
"Pse bën ti për Olsin mi sheleme", i shkruan Fjorentina ndërsa Olsi i cili po lexonte komentet u habit nga komenti Fjorit dhe i tha "Ça pate mi bisha", por nuk mori një përgjigje nga Fjorentina dhe më pas e mbylli live-in./Tabloid.al/

Powered by Blogger.