3 mënyra natyrale që heqin lythat tuaj në kohë rekord. Koha për të vepruar!

3 mënyra natyrale që heqin lythat tuaj në kohë rekord. Koha për të vepruar!


Për fat të mirë edhe nëse i keni këto shenja në lëkurën tuaj nuk keni pse shqetësoheni pasi ne do t’ju tregojmë rrugën e duhur për ti eliminuar me këto përbërës tërësisht natyralë dhe të përgatitur nga duart tuaja! 
Me limon
Shtrydhni një gjysmë limoni dhe aplikojeni atë në zonën problematike. Për rezultate të mira mos e lani menjëherë.
Manikyr thonjsh (transparent)
Lyeni me anë të manikyrit  “mishin” që doni të hiqni dhe liheni derisa të thahet. Nëse e përsërisni këtë çdo ditë, për një javë rreth do të shikoni që “lëkura e tepërt do të bjerë”.
Uthull molle
Për shkak të aciditetit që ajo ka, do të shkaktojë tharjen e lythave dhe rrjedhimisht rënien e tyre. Aplikojeni në zonën ku doni tre herë në ditë, për një javë rresht. Në fillim ato do të errësohen, pastaj do të thahen dhe në fund do të bien.
Powered by Blogger.