Zhvishet Lupçja i BB për kopertinën e revistës së huaj?!

Lupçe ishte një nga banorët më të spikatur të edicionit të 9 të Big Brother i cili i dha shumë gjallëri shtëpisë me humorin e tij. Gjatë qëndrimit në shtëpi, Lupçe u miqësua shumë me banorët me disa prej të cilëve ruan shoqërinë edhe sot.
Një ndër ta është edhe Damiano i cili e ka ngacmuar Lupçen duke postuar kopertinën e revistës MMSCENE dhe duke shkruar: "Lupçe siç nuk e keni parë kurrë më parë".
Në fakt me famën e madhe që ka marrë, s'do ishte çudi ta shihnim Lupçen në ndonjë kopertinë i zhveshur kështu.


Powered by Blogger.