Xheni dhe Benard për darkë tek Danjel dhe Fotini, shihni çfarë ndodhi!! (Video)Xheni dhe Benardi janë një nga çiftet që i mbështetën shumë Danjelin dhe Fotininë për të fituar çmimin e madh e duket se miqësinë dy çiftet e kanë ruajtur edhe jashtë Big Brother. Xheni dhe Benardi kanë qenë mbrëmë për darkë në shtëpinë e Danjelit dhe Fotinisë bashkë me disa miq të tyre.
Nga fotot dhe videot e postuara në Instagram shihet se çiftet janë argëtuar me njëri tjetrin e madje kanë bërë një video duke kërcyer ku shihet sa shumë janë kënaqur. Kliko shiko (Videon)
Powered by Blogger.