Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

"Si Ta quaj Kete Dashuri" Kushi vendos që kurrë të mos tregoj të vërtetën për Shamin. Në shtëpinë Raizada, Ja Cfare Do te Ndodhe Neser
Arnav ndjehet keq për Lavanjen.Lavanja i jep atij këshilla Se Dashuria është gjithmone më e madhe se Urrejtja dhe më në fund ajo largohet! Khushi dhe Pajal jane në dhomën e tyre duke folur për Sham Dhe Khushi thote qe te ndryshojne teme dhe ato fillojnë të diskutojnë per ndarjen e Lavanjes dhe Arnavit.

Pajal thotë se kjo është pas të gjithë sakrificave te tyre dhe kush e di se çfarë ndodhi.Khushi fajëson Arnavin.Arnav telefonon Lavanjen dhe sigurohet qe ajo ka arritur mire.Pastaj vëren dhuratën që Khushi i kishte dhënë.Ai e hap dhe gjen nje leter me te gjitha mesimet se si ndryshohet goma e makines dhe nje liber se si te kujdeseni per makinen tuaj.Anxhali vjen dhe thotese cfaredo qe ndodhi, ndodhi per nje te mire.Me pas ajo ve re dhuraten dhe Arnav i thote se ja ka dhene dikush.


Anxhali perkthen titullin dhe fillon te qeshe.Nga ana tjeter Khushi po i mëson Pajalit se si të flasë me Akash,mbyllet në banjo dhe i tregon Pajalit se ata do të pretendojnë se Khushi eshte Akashi dhe Pajal duhet ti japi peshqirin e saj.

Bie zilja dhe Pajal shkon qe ta hape, ndekrohe 
Khushi po kerkon peshqirin, dhe aty ndodhet Arnavi.Khushi duke kujtuar qe eshte Pajali e terheq ate dhe e fut ne banjo.Me pas kur Khushi hap syte vazhdon te ulerase e bertase.


Arnavi i thote Khushit qe te ndaloje.Me aps vjen Pajali dhe Arnav i thote qe erdhi ti jepte letren.Me pas Arnav merr nje telefonate nga Anxhali e cila i thote qe ta sjelle edhe Khushin kur te vije.Khushi nuk pranon qe te shkoje por e detyron Pajali.Me pas Arnav ndalon makinen dhe i thote qe te zbrese nga makina.Khushi thotë se e dinte se ai do të vinte dhe do të bërtiste mbi të dhe do t'i kërkonte asaj të dilte jashtë. Arnav thotë që ajo të dalë dhe të marrë dupatta e saj në vend të peshqirit.

 Khushi kupton se ajo gabimisht ka marrë peshqirin e saj në vend të dupatta.Anxhali i jep Khushit telefonin për të vendosur rendin për ëmbëlsirat.

 Ajo shikon Shamin dhe largohet,Sham i jep asaj nje buzqeshje ironike. Sham vesh nje bluze te bardhe dhe Anxhali nxehet dhe i thote atij qe ta nderroje bluzen.Anxhali largohet dhe ai thote qe Anxhali me të vërtetë kalon kufijtë e saj nganjëherë ne menyre qe ta degjoje Khushi. SHIKO KANALET SHQIPTARE FALAS ME INTERNET KLIKO LINK ---> WWW.ALBTVHD.COM

Keshilla