"Si Ta Quaj Kete Dashuri" Shami i kërkon Anxhalise të menaxhojë llogarinë e shpenzimeve ditore. Ndërkohë, Arnavi ,Ja Cfardo te Ndodhe Neser
Episodi fillon me Arnav dhe Akash ulur në makinë. Arnav merr nje telefonate nga Aman dhe ai i thote se takimi është anuluar. Akash pyet nëse ata do të shkojnë në shtëpi, por Arnav thotë jo. Arnav merr një telefonatë nga Anxhali dhe ajo këmbëngul që ata të kthehen në shtëpi.Shyam i thotë Anjali të kujdeset për llogaritë e tij tani që ai është ne shtepi. Anxhali është në mëdyshje, por Shyam arrin ta bindë atë dhe i thote se kjo do të jetë më mirë për të ardhmen e tyre pasi që ai nuk do të harxhojë para. 
Pastaj ai pyet rreth Khushit dhe Anxhali thotë se ajo po vjen.. Kushi hyn dhe sheh një shërbëtor që i thotë Nanda Kishoresqe ti marre valixhet, por Kishore refuzon. Khushi e ngaterron Kishoren me mesuesin e kercimit. Arnav dhe Akash arrijnë në shtëpi dhe dëgjojnë gjurmët. Ata hyjnë në shtepi dhe shohin vallëzimin e Kishores i cili po kercen para Khushit.Akash thote se Khushi me ne fund e ka gjetur binjakun e saj dhe ne fytyren e Arnavit dallohet shume mire shprehja what the.. Kishor e fton Khushin për drekë por ajo thotë se duhet të takohet me Anxhalin. Kishore largohet nderkohe Sham zbret poshtë dhe sheh Khushin.
 Ajo menjëherë largohet.Sham therret Anxhaline dhe ajo vjen dhe i thote qe harroi parate e tij.Ai duke i zhgenjyer qe parate jan kaq pak por ai thote qe do ti menaxhoje.Anxhali i thote Shamit ti jape llogarite e tij per shpenzimet e dites.Ai ben perseri nje fytyre te deshperuar dhe e le Khushin te cuditur.E gjitha kjo ishte plan i Shamit qe ta bente Khushin te kujtoje se Anxhali nuk e trajton mire ate.Kishore vjen dhe sheh Khushin e humbur dhe pyete se çfarë ka në dorë. Ai e thërret perseri dhe e pyet atë se çfarë ka ndodhur. 

Ajo do të thotë diçka kur Kishore i jep asaj një çokollatë dhe thotë se kjo është zgjidhja me e mire për të gjitha problemet, por Khushi me edukatë refuzon.Sherbetori i therret ata pasi Arnav do te thote dicka.Gjithkush mblidhet në sallë. Ai njofton se do te organizoje nje koktej për Pajalin dhe Akashin. Akash e falënderon për këtë dhe Manorma është gjithashtu e lumtur. Ajo pyet se çfarë duhet të veshin.Khushi është e tronditur se do të ketë alkool dhe pa ushqim indian në parti. 


  • Khushi perpiqet për të thënë diçka, por Arnav nuk dëgjon. Ai merr një telefonatë dheiken. Khushi është i mërzitur dhe Kishore e vë re këtë. Ajo dëshiron që festa të behet me ushqim indian dhe këngë , por kjo varet nga Arnav. Kishore thote se kjo feste po organizohet per Pajalin dhe Akashin dhe Khushi eshte motra e Pajalit.Khushi është e lumtur. Ajo pyet pse ai e therret Arnav si 'Nanav', por kishore i thote se është sekret. Arnav po i udhëzon dikujt në telefon se ai nuk dëshiron fare gjera indiane.Kishore vjen dhe Khushi eshte feshur pas deres.Khushi po i tregon Kishores se cfare te thote, nderkohe Arnav i thote Khushit te dale pasi e di qe ajo eshte aty.


  • Kishore ben si i habitur qe pa Khushin.Arnav i thote qe festen do e beje sipas shijeve te tij.Kishore eshte gati te thote dicka por Arnav e nderpret.Edhe halla e merr vesh epr festen ajo eshte e lumtur gjithashtu.Khushi i thote qe ajo nuk mund te vije sepse festa eshte vetem per te rinjte jo per te moshuarit.Halla nevrikoset dhe Khushi thote qe ajo thjesht po perseriste fjalet qe tha Arnavi.Arnav telefonon Pajalin por telefonin e kap Khushi.Ajo e pyet se cfare duhet te veshin, Arnav i thote Khushit se ajo nuk mund te vije sepse nuk eshte e ftuar.Pajal eshte nervoze.Akash vjen qe ta marre dhe thote qe do kujdeset per te.
  • Khushi shtiret sikur eshte e semure qe te mos shkoje pasi Arnavi nuk e ftoi.Kishore telefonon Khuhin dhe i thote se mos po pret te vije e fundit, Khushi i thote jo...me pas Khushi e pyet ate nese mund ti beje nje nder.Kishore e fton Khushin si shoqeruesen e tij.Khushi thote qe ajo do te sjelle gjalleri ne feste.Kishore po pret Khushin,ajo vjen dhe eshte bere shume e bukur.
  • Powered by Blogger.