"Si Ta Quaj Kete Dashuri?" Neser do te ndiqn Kushi i gjuan Arnavit, ai anullon ahengun, ja ç’do ndodhë nesër

Arnav pyet NK pse shkoi tek shtëpia e Kushit. NK e pyet Arnavin nga e di. Arnav nuk i jep sqarime por kërkon të dijë pse shkoi. NK dhe Akash tallen ndërsa Arnav nxehet. Halla i thotë Kushit të bëhet gati për ahengun. Kushi thotë se familja e tyre duhet sa andej këndej pasi e besdis një mushkonjë. NK kujton se Kushi po kërcen. Arnav vjen dhe Kushi i gjuan padashur. Ai anullon festën për kërcimin. Më vonë Kushi i kërkon të falur Arnavit. Ajo qan që ai të bindet se e bëri padashur. Arnav e fal. Kushi i kërkon Arnavit që të bëhet ahengu ndërsa Arnav i thotë se nuk e duron dot muzikën e lartë. Kushi bën një plan me Anxhalinë NK dhe Manoramën që mos të flasin fare në sy të Arnavit.

JU LUTEM KLIKONI MBI REKLAMA QE TE KEMI SA ME SHUME INFO RRETH SERIALIT  NE VAZHDIM 


SHIKO KANALET SHQIPTARE FALAS ME INTERNET KLIKO LINK ---> WWW.ALBTVHD.COM
Powered by Blogger.