SI TA QUAJ KËTË DASHURI/ Arnav dhe Kushi vendosin bast, Sham përpiqet të vrasë Anxhalinë, ja ç’do ndodhë të hënën

Familja Raizada shkojnë në shtëpinë e Kushit. Kushi hap derën e veshur si Manorma. Arnav habitet ndërsa Manorma nuk e ka mendjen. Kushi e mbyll derën dhe shkon të ndërrohet. Më pas halla shkon të hapë derën dhe Manorma pyet pse e mbyllën më parë. Halla i thotë se duhet ta ketë hapur era. Arnav dhe Kushi grinden se kush do e fitojë sfidën. Familjet shkëmbejnë dhurata. Manorma ankohet. Kushi dhe Arnav vejnë bast me njëri tjetrin që kush e fiton sfidën e kërcimit do bëjë çfarë thotë tjetri. Arnav është i bindur që do e fitojë ai. Familja Raizada largohen. Anxhali merret me përgatitjet e ahengut. Sham fut një akrep në një kuti ushqimi. Kur Anxhali e thërret që të bëjnë foto ai e fut kutinë poshtë tavolinës. Shërbëtori duke pastruar e heq kutinë nga vendi ku e kishte lënë Shami. Sham shqetësohet pasi nuk gjen kutinë. Ai trembet kur vjen Anxhali. Ajo i thotë të vijë sepse ceremonia po fillon. Pajal dhe familja e saj vijnë në shtëpinë Raizada.

JU LUTEM KLIKONI MBI REKLAMA QE TE KEMI SA ME SHUME INFO RRETH SERIALIT  NE VAZHDIM SHIKO KANALET SHQIPTARE FALAS ME INTERNET KLIKO LINK ---> WWW.ALBTVHD.COM


Powered by Blogger.