"Si ta quaj kete Dashuri?" Arnav dhe Kushi duhet të kërcejnë bashkë, a do pranojnë ata? Ja ç’do ndodhë nesër


Kushi dhe Nanda Kishore e kanë të vështirë të sinkronizojnë hapat e tyre.
Shami gjithashtu bashkohet me provën dhe përpiqet të helmojë mendjen e Kushit kundër Anxhalise. Madhumati(halla)
nxjerr veshjen e saj të dasmës për Kushin.
Më vonë, Kushi irriton(ngacmon) Arnavin duke përdorur Nanda Kishorin.Koreografi edhe një herë i kërkon Arnavit dhe Kushit të kërcejnë së bashku, por ata refuzojnë. Pastaj i pyet të tjeret nga të dyja familjet për të kërcyer.
Ndërkohë, Shami ka plane për të fituar besimin e Kushit. Nanda Kishore ndan besimin e tij rreth takimit me dashurin/dashurine
në natën e Vitit të Ri.JU LUTEM KLIKONI REKLAMAT QE TE KEMI INFO NE EPISODET E ARDHSHME FALEMINDERIT.SHIKO KANALET SHQIPTARE FALAS ME INTERNET KLIKO LINK ---> WWW.ALBTVHD.COM
Powered by Blogger.