Shprehjet "magjike" që çdo fëmijë ka nevojë të dëgjoj nga prindërit e tij!

Shprehjet

Midis qindra fjalëve që i thoni çdo ditë fëmijëve tuaj, disa prej tyre i bëjnë ato më të fortë, të zgjuar, të sjellshëm dhe mbi të gjitha i rrisin besimin tek vetja. Sot do t'ju tregojmë se cilat janë shprehjet "magjike" që fëmija juaj ka nevojë të dëgjojë prej jush.
- Nuk ka asnjë problem! Mund ta pastrojmë bashkë dhomën.
- Të dua shumë!
- Je përmirësuar më shumë sesa dje. Forca edhe më shumë!
- Më vjen shumë keq që dyshova për ty.
- Është e trishtueshme që ti e humbe lodrën tënde. Do të blejmë një tjetër.
- Kam besim tek ty!
- Me çfarë do që të luajmë sot?
- Hajde t’i mbledhim lodrat. E mban mend sa shpejt i mblodhe herën e kaluar?
- E provojmë sërish. Askush nuk ka sukses që në herën e parë!
- Jam shumë e lumtur që gatuam bashkë. Si ndihesh?
- Punë e paqme!
Powered by Blogger.