Receta e lashtë që parandalon daljen e qimeve në fytyrë dhe trupKjo recetë nuk ndihmon thjesht në heqjen e qimeve, por ndihmon edhe në eliminimin e daljes së tyre për një periudhë kohe të gjatë.
Pas disa muajsh që e keni përdorur këtë recetë, qimet e padëshiruara në fytyrë apo trup do të zhduken tërësisht.
Merrni disa copëza arrash dhe shkrijini ato. Lëreni hirin e krijuar në ujë dhe lëreni të qëndrojë për 12 orë.
Me anë të një garze (nape) futeni në lëngun e krijuar dhe hiqni qimet duke i tërhequr nga drejtimi i kundërt i daljes së tyre.
Përsëriteni këtë mënyrë 2 herë në ditë dhe lidheni garzën në pjesët me qime, mbajeni për 30 minuta.

Powered by Blogger.