Premtimi i Turit për Orindën do t’ju bëj të përloteni....


Mbrëmjen e sotme Turjan Hyska dhe Orinda Huta u kurorëzuan në martesë pas afro 10 vitesh lidhjeje. Ceremonia e tyre mblodhi bashkë qindra njerëz të cilët i kishin sytë të drejtuar tek ata, yjet e mbrëmjes.


Në momentin e vendosjes së unazave, Turjan Hyska ka bërë një premtim publik për personin e tij të zemrës, bukuroshen Orinda.


“Nuk kam frikë nga e ardhmja sepse kam në krah një krijesë që shpresoj të jetë nëna e fëmijëve të mi të shumtë. Gjithë jetën do përpiqem vetëm që mos të ikë ai shkëlqimi nga sytë e tu dhe buzëqeshja që ke gjithmonë” ka thënë i prekur

Powered by Blogger.