Prekëse: 6-vjeçarja i shkruan letër për 8 Mars nënës që ka vdekur (Foto) :( i tillë është edhe rasti fatkeq i një vogëlusheje 6-vjeçare e cila nuk e ka nënën e saj pranë, prej mëse 3 vjetësh.
Për shkak të një tragjedie si pasojë e një vetëvrasjeje, nëna e vogëlushes e la atë kur ajo ishte vetëm 3 vjeçe. Të afërmit e saj zbuluan ditën e sotme një letër që vajza kishte shkruar për të ëmën. Letra është shumë prekëse dhe nëse deri më tani nuk ka rënë shi, ai do të fillojë pas pak nga sytë tuaj.
Në një letër fletoreje me kuadrate, vajza e vogël shkruan se shkon pranë xhamit të dritares dhe pranë derës por mami i saj nuk është sepse ka vdekur. E për këtë vajza e vogël është mërzitur dhe po qan. Në vijim letra që këput shpirtin e çdo qënieje njerëzore.Powered by Blogger.