Pjesa kur Arnav i shpreh dashurine Kushit!.. (Foto)


Kushi eshte ne erresiren e lindjes se Zotit Krishna.Pasi mbarojne ritualin , Arnav i kerkon Kushit te shkojne ne dhome por ajo arrin ti shmanget derisa kur jane te gjithe ulur ne sallon ai i bertet te shkojne ne dhome. E terperuar Kushi shkon pas tij.

Ne dhome Arnav i jep nje dhurate dhe i thote te vesh ate qe ndodhet brenda.Kushi vesh nje sari te kuq por i vjen turp te dal para Arnavit nderkohe ai ka rregulluar te gjithe dhomen me trendafila te kuq te cilet jane te preferuar të Kushit.Kushi qendron pas dollapit nderkohe qe Arnav afrohet i vendos shallin e kuq ne koke dhe i kerkon te fleni bashke,por ajo nuk pranon e Arnav i thote se ata jane burre dhe grua.

Por ajo i kujton se jane martuar me inat e siper.Kushtu Arnav e merr ne krah dhe del ne tarrace aty ai ndez nje zjarr,e merr Kushin ne krah dhe vjen rreth zjarrit kur aty vjen gjyshja nga mami e Arnavit dhe mbetet e habitur.

Kushi ben te zbres por Arnav nuk e leshon.Me pas Arnav e leshon Kushin dhe fillojne e zihen derisa Arnav i thote (Te dua moj e mallkuar)Powered by Blogger.