Nuk do ta besoni se çfarë ka punuar NK para se të bëhej i famshëm!!

NK është personazhi më i ri që i është bashkuar serialit "Si ta quaj këtë dashuri". Një djalë gazmor, i qeshur dhe i dashur, NK ka fituar zemrat e të gjithë kastit të serialit dhe të teleshikuesve. 
NK emri i vërtetë i të cilit është Karan Goddwani ka lindur dhe është rritur në Spanjë. Por një ditë aktori vendosi të linte Spanjën për të filluar karrierën si aktor në Indi, nga është edhe me origjinë.
Karan ka mbaruar shkollën për inxhinier audio, por dëshira e tij ka qenë aktrimi.
Përpara se të fillonte karrierën si aktor në Indi, NK ka punuar si instruktor kërcimi në Institurin e Shiamak Davar në Mumbai. 
Interesant është fakti se edhe pse ka qenë instruktor kërcimi, në serialin "Si ta quaj këtë dashuri" ai aktron sikur nuk di të kërcejë.
Karrierën si aktor Karan e filloi në vitin 2008 në rolin e Vikramxhit në serialin "Jugni Chali Jalandhar", por famën më të madhe e arriti në vitin 2011 me rolin e NK në serialin "Si ta quaj këtë dashuri".
Karan vazhdon karrierën si aktor dhe momentalisht ka rol kryesor në serialin "TV, Biwi aur Main" i cili filloi transmetimin muajin që shkoi.


Powered by Blogger.