Nje moment shum i Embel ku Arnav puth Khushin (Video)Arnav njifet per karakterin e tij teper serioz per sa  i perkte rolit te tij qe mbart ne Serial.
Por ne video e meposhtme do te shihni se si ai i buzqesh shum Embel Khushit dhe e puth ate.
-Nje pjes kur te gjith Fansat e presin ♥ Shiko Videon me poshte ♥

Powered by Blogger.