Loading...
Home » » Në shtëpinë e Danjelit dhe Fotinisë, ja si duket..

Në shtëpinë e Danjelit dhe Fotinisë, ja si duket..


Dy fituesit e Big Brother 9 po i shohim çdo ditë e më shumë aktivë në rrjete sociale ku shpesh postojnë foto nga përditshmëria e tyre dhe bëjnë video live. Këtë herë çifti ka postuar një foto nga shtëpia e tyre.
Shtëpia e tyre duke e thjeshtë dhe mjaft e ngrohtë nga dashuria që kanë për njëri tjetrin. 
Në një video live ditën e djeshme ata thanë se nuk i kanë marrë ende paratë e fituara.


Share this article :

Lexoni Me Shume