Na kanë gënjyer të gjithëve, zbulohet emri i vërtet i Arbana Osmanit!!


Një nga moderatoret më të mira dhe më të dashura për publikun, Arbana Osmani ka preferuar gjithmonë të mbajë larg vëmendjes familjen e saj. Fotot me bashkëshortin janë shumë të rralla ndërsa djalit nuk ja ka zbuluar ende fytyrën.
Megjithatë një fakt që nuk dini për moderatoren është se emri i saj i vërtetë nuk është Arbana Osmani. Stafi bën me dije se në gjendjen civile moderatorja quhet Arbana Kero, pra mban mbiemrin e bashkëshortit.
Arbana ka lindur në Peshkopi ndërsa bashkëshorti i saj, Arditi në Tiranë. Ai është 8 vite më i madh në moshë dhe është financier.
Arbana dhe Arditi kanë 15 vite të martuar dhe kanë një djalë, 2 vjeç me emrin Jon. 

Powered by Blogger.