Musa del live por të gjithë i kanë sytë tek shoku i tij super seksi!!

Musa ndodhet aktualisht në Itali larg Donës, por në shoqërinë e dikujt tjetër, shokut të tij me të cilin ndan shtëpinë. Në një video live mbrëmjen e sotme, shoku i Musës i vodhi të gjithë vëmendjen. Musa tha se do e tregojë shokun vetëm nëse nuk do e thërrasin gay sepse nuk ka asgjë të keqe që jeton me një djalë.
Sapo shoku i tij super seksi, bjond dhe me tatuazhe, emri i të cilit është Luka doli në ekran vajzat filluan të pyesnin Musën nëse ai kishte të dashur e ta komplimentonin dhe disa prej tyre e krahasonin me Justin Bieber.
Madje Luka u bëri edhe qejfin ndjekësve të Musës duke folur pak shqip. Ndërsa Musa po sqaronte se e vazhdon lidhjen me Donën, ndjekëset vazhdonin i shkruanin për Lukën./Tabloid.al
Powered by Blogger.