Lupçe tradhton Katerinën në Turqi!!

Lupçe dhe Katerina ishin një nga çiftet më të komentuar të Big Brother sidomos për tradhtitë e Lupçes. Edhe pas daljes nga Big Brother mesazhet e tij me një fanse bënë shumë bujë. Megjithatë çifti i ka hedhur të gjitha prapa krahëve dhe të dy ndodhen me pushime në Turqi.
Por ka qenë Damiano ai i cili ka zbuluar "tradhtinë" e Lupçes. Mbrëmë Damiano ka ngacmuar djemtë e Big Brother me anë të postimeve në Instastory ku në një foto ka bashkuar Lupçen me këngëtaren Ariana Grande dhe aludon se ai ka tradhtuar Katerinën.
Sigurisht që Damiano e ka bërë për humor, por Lupçe ende nuk i ka kthyer një përgjigje.Powered by Blogger.