Lupçe diss Danjelit: Kush është ky?

Banorët e Big Brother 9 patën shumë debate e mosmarrveshje me njëri tjetrin gjatë qëndrimit në shtëpi, megjithatë pas daljes nga shtëpia pothuajse të gjithë banorët u pajtuan dhe i pamë së bashku disa herë. Por duket se nuk ka ndodhur e njëjta gjë me Lupçen dhe Danjelin.
Edhe pse në fillim ata ishin miq, në javët e fundit të Big Brother, Danjel dhe Lupçe u armiqësuan me njëri tjetrin dhe mesa duket nuk flasin as sot.
Në një video live ditën e sotme, Lupçe i bëri diss Danjelit kur i folën për të.
"Danjeli fiton, ti bën pushime", i shkruajti një fanse. "Kush është ky Danjeli? Se s'e njoh fare...", tha Lupçe.
Powered by Blogger.