Këtë që bën Benardi i BB9 nuk do ta bënte asnjë mashkull shqiptar....


Xheni dhe Benardi ishin një nga çiftet më të dashur të Big Brother të cilët edhe e sot vazhdojnë lidhjen e tyre. Gjatë mbrëmjes së djeshme Xheni ka publikuar një foto mjaft interesante në Instastory.
Benardi shfaqet me një piskatore duke i pastruar vetullën të dashurës së tij, një situatë që nuk ndodh shpesh ta hasësh në çifte, aq më pak ta deklarojnë publikisht.


Powered by Blogger.