Ja si do te vazdhdoi historia Kushi Arnav ♥♥lexojeni..


Ja si do te vazdhdoi historia Kushi Arnav ♥♥lexojeni , super infoo 👇👇👇👇👇👇
Khushi është i detyruar të pranojë propozimin për shkak të familjes së saj.


Me kalimin e kohës, ajo përfundimisht zbulon për Shyam dhe Anjali, dhe ajo thyen të gjitha lidhjet me të, por nuk i tregon familjes Raizada pra familja raizda deri ne keto moment nuk di per lidhjen Kushi Shyam , sepse deri atëherë kushëriri i Arnav Akash (Akshay Dogra) ishte çmendurisht i dashuruar me Payalin dhe ajo nuk do qe kjo lidhje te prishej. 

Payal dhe Akash u fejuan, . Dasma sjell Nand Kishore . NK , kushëriri i Akash, i cili fillon të flirtojë me Khushi dhe shkakton që Arnav të bëhet xheloz. Shumë nga zemërimi i Arnavit, Khushi gjithashtu duket se pëlqen NK dhe ata bëhen miq më të mirë.


Gjatë përgatitjeve dasmore të Akash dhe Payal, Arnav realizon ndjenjat e tij për Khushi dhe vendos të propozojë atë. Megjithatë, Shyam vazhdon të ndjekë Khushin dhe në ditën e dasmës së Akashit dhe Payalit, e detyron atë në një përqafim dhe zbulon se ai ende e do atë. 

Arnav i sheh ata aksidentalisht dhe mendon se ata kanë një lidhje.dhe habitet kur i shikon Këtu Arnav kalon nëpër një trazirë të vërtetë emocionale, sepse ai mendon se vajza që ai pëlqen është një rrëmbyes e dashurise se anxhalit., dhe ai nuk mund t'ia tregojë të vërtetën motrës së tij, sepse tani është shtatzënë me fëmijën e Shyam.

 Për të parandaluar ndonjë problem dhe për të shpëtuar martesën e motrës së tij, Arnav detyron Khushi të martohet me të, duke e kërcënuar atë për t'i dhënë fund lidhjes së Payal-Akash. Ata martohen në një tempull dhe vijnë në shtëpi për të zbuluar këtë, shumë për tronditjen dhe tmerrin e të dy familjeve të tyre.


Khushi, e pavetëdijshëm për arsyen e martesës së tyre, duhet të kalojë nëpër shumë probleme - keqtrajtimet e Arnav, braktisja nga të dy familjet. Megjithëse deklarojnë se e urrejnë njëri-tjetrin, Arnav dhe Khushi kanë ndjenja për njëri-tjetrin, të cilat dalin në raste të ndryshme dhe Arnav fillon të pyesë nëse Khushi e do atë vërtet. 

Shumë muaj pas martesës, gjatë një lutje , Arnav zbulon Khushin arsyen e vërtetë për të martuar dhe e fyen atë duke thënë se ajo nuk ka karakter. Khushi i tregon të vërtetën per lidhjen me shamin, porarnavi nuk i beson asaj. Ndërsa Khushi përpiqet me dëshpërim të provojë pafajësinë e saj në Arnav, ai largohet për një udhëtim pune në Londër. Megjithatë, ai është rrëmbyer në rrugë dhe është mbajtur rob për javë të tëra. 

Khushi e shqetsuar zbulon se Arnav nuk arriti në Londër dhe e kupton se ai është rrëmbyer. Me guxim ajo shkon për të shpëtuar Arnav me ndihmën e Manorama. Ata gjejnë shumë dëshmi dhe kjo çon Khushin që në fund të gjejë Arnav. Çifti ikni dhe ata arrijnë një pyll dhe kalojnë natën në kasolle, ku kalojnë disa momente romantike. 

Për fat të keq rrëmbyesit i gjurmojnë ato dhe Arnav dorëzohet 
për të shpëtuar Khushin.
Powered by Blogger.