Ja kush është këngëtarja që do na përfaqësojë në Eurovizion


Vitet e fundit Shqipëria nuk ka arritur rezultate të kënaqshme në Eurovizion kështu që tani është filluar të mendohet për përfaqësuesin e vitit të ardhshëm. Blogu kryesor që merret me këngëtarët që mund ose do të përfaqësojnë shtetet e ndryshme në Eurovizion, Wiwibloggs e sheh Elvana Gjatën si zgjedhje perfekte për Shqipërinë.
"Elvana, me gjithë famën e saj, asnjëherë nuk ka provuar të hyjë në garën për Eurovizion. Ku i dihet, ndoshta viti 2018-të mund të sjellë ndryshime. Ka pak kohë që ajo nxori këngën e re, bashkëpunim me David Guetta. Një talent i zbuluar nga emisionet televizive", shkruan Wiwibloggs.
Elvanës do i duhet të marrë pjesë njëherë në Festivalin e Radio Televizionit Shqiptar dhe nëse fiton do ishte një përfaqësuese e denjë për Shqipërinë. 

Powered by Blogger.